Sifu Aridz

Perkongsian Ilmu Pembinaan Laman Web dan Pemasaran Internet.

Jangan Tunggu Lagi Jika Peluang Bisnes Kencang Di Depan Mata

Apabila kita telah menemui peluang bisnes terbaik di depan mata, jangan kita bertangguh- tangguh atau “over judgement”. Jika kita tidak merebut peluang, orang lain akan mendapatkannya dahulu. Sering kali, ada yang merungut, kenapakah aku yang paling akhir dapat tahu tentang bisnes ini? Kenapa aku sering kali ketinggalan? Sebenarnya, ianya mungkin pernah hadir tetapi kita tidak memberikan perhatian yang sepatutnya. Akhirnya, peluang bisnes tersebut telah direbut oleh orang lain dan kita hanya menyedari potensinya setelah ramai sudah merebut peluang.

 

Saya pasti, sudah pasti kita inginkan income yang tinggi apabila memulakan perniagaan online. Sudah pasti kita mahu pendapatan yang boleh menjamin masa depan. Pendapatan yang serupa duit gaji, tiap – tiap bulan masuk. Apatah lagi kalau pendapatan itu pasive income , bermaksud kita boleh buat kerja lain walaupun tidak membuat atau mempromosikan bisnes tersebut. Saya pasti, ciri -ciri tersebut ada di satu bisnes yang baru bermula pada 1 Januari 2017. Dalam masa 19 hari berlangsung ini, saya telah pun menghampiri RM500 pendapatan. Oleh itu, saya berkongsi dengan anda sekarang. Bagaimana?

 

Sertai whatsapp group di bawah ataupun whatsapp saya “Biz kencang” ke +60105439787 (sifu aridz). Jika anda sedang online di whatsapp , boleh klik link di bawah:

klik untuk join group penerangan biz kencang

 

Bisnes online ini yang saya suka adalah produk digital, proses yang amat pantas, 5 minit daftar terus boleh bermula, tidak perlu pos, tidak perlu stok, modal rendah , pendapatan tinggi. Ramai yang belum tahu, inilah timing terbaik!

Jumpa lagi!

 

Aridz

Updated: January 19, 2017 — 9:08 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sifu Aridz © 2017 Frontier Theme