Sifu Aridz

Perkongsian Ilmu Pembinaan Laman Web dan Pemasaran Internet.

Perkongsian “TEKNIK GERENTI DAPAT DUIT ONLINE”

buat-duit-di-internet-pay-per-klik

 

Ramai yang nak tahu apakah “TEKNIK GERENTI DAPAT DUIT” yang saya ingin dedahkan ini. Ya! Inilah teknik senang untuk dapat duit di Internet. Namun, nak kata banyak tu, mungkin kita bina sikit demi sikit. Siki- sikit lama- lama jadi bukit. Jadi, bagaimana nak mula?

Ok, saya syorkan kita ada 3 website yang akan bergerak sebagai satu sistem.

Inilah ketiga- tiga website untuk bermula. Jadi, apakah yang anda perlu buat?

1. Daftar lynk my dahulu. Isi maklumat yang diperlukan. Kita adakah sebagai publisher maknanya orang yang iklankan. Web ini adalah untuk memendekkan alamat website. Bila orang klik link tersebut, kita dapat duit.

Klik untuk daftar linkmy

2. Selepas itu, luangkan masa anda dalam 3 minit untuk daftar pula satul lagi website. Web ini adalah 8share. Inilah yang memberikan kita “content” ataupun “isi” untuk dipendekkan link. Kita akan dapat juga duit apabila orang melihat content tersebut.

Klik untuk daftar 8share

3. Ok , setelah mendaftar kedua- dua website di atas, anda boleh dapatkan link content di 8share dan dipendekkan di linkmy. Kemudian , anda boleh post di Facebook. Selain itu, anda juga boleh guna post2 menarik seperti di siakapkeli atau akhbar dan pendekkan link tersebut di linkmy. Kemudian, share di Facebook juga.

Inilah teknik gerenti dapat income yang boleh saya berikan. Jika anda inginkan bantuan dan sentiasa mendapatkan tips2 terbaik , boleh sertai group support whatsapp kelolaan saya ini. Join melalui whatsapp group di web:

join-whatsapp-group-sekarang-online-business-internet-marketing

adsense.sifuaridz.com

Ok, semoga berjaya! Jumpa lagi.

Aridz

P/s Video penerangan dibawah ini.

Updated: May 8, 2017 — 7:51 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sifu Aridz © 2017 Frontier Theme